Clubs

Op Tenniscentrum Blijdorp organiseer en verzorg ik mijn meeste lessen, dit komt omdat Tennisclub Aeolus Oledo gevestigd is op het Tennispark; de vereniging waarvan ik in 2002 lid werd. Het voordeel van het Tenniscentrum is, dat men geen lid hoeft te zijn van Aeolus Oledo om les bij mij te kunnen volgen.

aeolusoledo

Hoewel ik alleen in de beginperiode van mijn lidmaatschap lessen heb verzorgd voor de club, sta ik niet in fulltime dienstverband van de vereniging. Een jaarlijkse succesvolle activiteit die ik wel verzorg is de competitietraining, deze start in januari en loopt tot eind maart. Tijdens deze training die op twee banen en aan 8 spelers/sters word gegeven, zorg ik voor de laatste puntjes op de i, om de deelnemers klaar te stomen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie.

ToKvZ_Achterkant_CS3

Tennis op de Kop van Zuid is opgericht en word georganiseerd door Otto Soede sinds 2008. Hier ben ik in 2008 begonnen met 3 lesuren op de zondagmiddag, dit bleek een groot succes te zijn en sindsdien volgen er rond de 100 cursisten tennislessen. Op dit moment verzorg ik de mini en jeugdlessen op de woensdagmiddag om het enthousiasme en cursisten aantal te laten groeien voor dit super buurtinitiatief.

T.V. Nedlloyd ’70

Ook staat Adrian Tennis vanaf april 2014 op Tennisvereniging Nedlloyd. Ik kijk ernaar uit; om ook deze vereniging te voorzien van mijn lessen.

 

 

 

 

Comments are closed.